Υπηρεσίες

Home / Υπηρεσίες
Απόδοση και άθληση
Η προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση σε
συνδυασμό με τις συμβατικές προπονητικές μεθόδους οδηγούν τον αθλητή πολύ γρήγορα σε ένα υψηλότερο επίπεδο ταχύτητας και δύναμης. Η στοχευμένη προπόνηση που χρειάζονται οι αθλητές των οποίων το άθλημα απαιτεί ταχύτητα καλύπτεται άριστα από την προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση.
Σχηματισμός και γράμμωση των μυών
Η προπονητική μονάδα miha bodytec χρησιμοποιεί την ηλεκτρική διέγερση των μυών για να πετύχει δυνατότερες και πιό έντονες συσπάσεις των μυών σε σχέση με αυτό που μπορεί να πετύχετε από μόνοι σας με τη συμβατική γυμναστική. Ανάλογα με την ένταση και το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε μπορείτε να πετύχετε καλύτερη γράμμωση χτίζοντας μύες κάνοντας τους παράλληλα πιο αποδοτικούς!
Ενδυνάμωση και προπόνηση
Με την προπονητική μονάδα miha bodytec μπορείτε να ενδυναμωθείτε σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Οι προσωπικές σας επιλογές όσον αφορά στην ένταση, στη διάρκεια και στη συχνότητα αλλά και η συνέπεια σας βοηθάνε στην γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη επίτευξη των προσωπικών σας προπονητικών στόχων ανεξάρτητα από το εάν βελτιώνει τα γενικά επίπεδα καλής σωματικής σας κατάστασης.
Μοιραστείτε το...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone